sobota, 22 lutego 2014

Zupa meksykańska z wołowiną + recenzja garnka Neoflam

Za sprawą firmy Neoflam mogłam po raz kolejny przetestować ich produkt. Tym razem padło na garnek na indukcję. Przygotowałam w nim pełną warzyw i kolorów, pyszną, rozgrzewającą zupę meksykańską z dodatkiem wołowiny. Smaczna i co najważniejsze prosta. Polecam!




niedziela, 16 lutego 2014

Domowe bounty

Jeśli lubicie batoniki bounty, ten przepis jest dla Was. Pyszne, kokosowe kuleczki, oblane czekoladą. Smakują, jak oryginalne batoniki. Serdecznie polecam!


niedziela, 9 lutego 2014

Zapiekana cebula faszerowana pieczarkami, boczkiem i serem cheddar

Pieczona cebula, która skrywa pod swoim kapeluszem pyszny farsz z pieczarkami, boczkiem i serem cheddar. Bardzo smaczne danie, które nie tylko wspaniale smakuje, ale również ładnie wygląda. Smakowita Pajda zaskoczyła mnie swoją wszechstronnością. Idealnie pasuje do wielu dań. Ma ciekawy smak, można z nią wyczarować wiele ciekawych propozycji.



niedziela, 2 lutego 2014

Drożdżowe ślimaczki ziołowo-czosnkowe

Pyszne, pachnące, drożdżowe ślimaczki. Idealne na śniadanie, jako przekąska czy na kolację. Przygotowanie jest proste, do środka możemy dodać swoje ulubione przyprawy, zioła i dodatki. Smakowita Pajda zaskoczyła mnie swoim smakiem, aromatem i składem. Idealnie nada się do wielu potraw, wzbogacając ich walory smakowe.